COPA CATALUNYA 2016-2107 TERCERA ELIMINATÒRIA
BATEA – ALCARRÀS 5-1
El Batea, ha
superat sense massa problemes aquesta eliminatòria de la Copa Catalunya,
desprès de remuntar-li a l’Alcarràs, campió del grup 14 de Tercera Catalana a
la demarcació de Lleida.
Un encontre que
va tenir en el seu inici un clar domini visitant, amb un equip a qui li
agradava tocar la pilota i que va sorprendre al Batea. Així als catorze minuts,
el domini visitant va donar els seus fruits quan Aguilà amb un xut ras i creuat
al pal contrari obria el marcador per als de la Terra Ferma. Un Alcarràs, que
va tenir el segon gol a prop poc després en una jugada en la que el porter
local Aubanell va treure una mà miraculosa per a evitar el gol. A partir d’aquí,
els locals van créixer i van passar a fer-se els amos del joc i amb un joc
directe buscant a Agustí i als seus puntes va començar a crear perill. Als
vint-i-cinc minuts, Agustí guanyava l’esquena a la defensa rival i amb un xut
ajustat al pal contrari ficava l’empat en el marcador. I poc abans del descans,
jugada d’Agustí que supera al seu defensor i fa una centrada al punt de penal
on David Bes afusella al meta visitant Badia. Desprès de l’ensurt inicial, els
d’Alex Curto havien donat la volta al marcador.
A la segona
meitat, els lleidatans van continuar fent el seu joc de tocar i tocar sense
crear perill a la porteria d’Aubanell mentre que el Batea va seguir buscant el
joc directe per augmentar la seva avantatge. Així al quart d’hora, centrada de
Boba i rematada de cap d’Agustí al fons de la porteria. Era el tercer dels
locals, que veien com el seu rival poc a poc anava perdent força. A poc mes de
deu minuts per al final, centrada de Xatet i Boba guanya l’esquena de la
defensa una vegada mes, punxa la pilota i amb qualitat supera al porter per
baix, era el quart dels locals. I ja amb el rival entregat, jugada de David Bes
per banda, que aprofita la passivitat de la defensa lleidatana per plantar-se
davant de Badia per a superar-lo pel pal curt establint el cinc a un definitiu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario